INTEEMOR BY EPHYRA (Product Introduction)

Oct 18, 2015

  2015-10-13 10.16.26

 

Assalamualaikum and Olla everyone!

How are you? Hope semua nya okay dan going great. Harini illy nak citer sikit pasal product Botanical Drinks dari Inteemor. Kenal tak Ephyra? Mesti pernah dengar kan? Harini masuk hari yang ke 8 illy cuba product ni. Nanti dalam hujung bulan illy akan share more about my personal experience cuba product ni. In the mean time, jom baca apa most issue faced by ladies and macam mana product ni bole bantu kita correct the issue.

 

 

MASALAH WANITA 1 :

Inconsistent period flow? Alhamdulilah so far period illy memang datang tiap bulan, tapi kan illy pernah juga dengar cerita kawan yang period tak datang few months, ada yang sampai setahun sekali pun ada. Sometime juga ada kawan yang share cakap kalau period datang pun, macam tak lawas macam sikit jer.

 

MASALAH WANITA 2:

Next yang ni paling famous, KEPUTIHAN. Pergh.. yang ni memang most common issue. Nak citer pun macam geli kan? tapi kalau tak citer macam mana this kind of issue memang kena address juga regardless.

Okay dah tak payah stress, sebab Inteemor from Ephyra insya Allah bole bantu untuk fix masalah ni semua. Antara sebab yang illy berani pakai sebab product ni botanical. Yang penting suci murni takde masuk chemical pelik apa semua. Kat dalam botol ni dorang masukan kacip fatima, manjakani, kunyit, collagen, Dang Qui, Akar Serapat, Harbatussauda (black seed), buat tin, aprikot seed, Acai beri, Delima, Aloe Vera, Durian Belanda, Sireh and madu. Semua ingredients ni memang power untuk tangani banyak masalah wanita.

Sebab product ni multipurpose, jadi belum kahwin pun boleh try, dah kahwin pun boleh, wanita dalam pantang pun boleh (dinasihatkan wanita bersalin selepas 5-7 hari), breastfeeding friendly juga. Tapi kalua pregnant, sabar dulu beli dulu siap- siap pastu dah beranak bole minum pastu nanti cantik cun melecun balik! hehe sebab antara kahsiat dia tu kan ada tulis kat atas tu bole bakar lemak berlebihan yeay!

Buat masa ni illy pagi dengan malam sebab illy ada 2 botol, satu letak kat umah satu letak kat office. Pagi, sampai office minum satu sudu. Then malam before tido minum satu sudu lagi. Pastu jangan lupa kena minum pakai sudu plastic tau. Illy rasa sebab dia ada letak madu. Sebab selalunya kalau ada madu memang kena pakai plastic.

Tips : Letak atas meja office so tak terlupa nak minum.

 

Illy pun sebenarnya tertarik juga tengok banyak ada testimoni yang bagus dari orang lain. Curious betul. Mostly cakap product ni bagus. One ofthe blogger pun ada pernah buat review   (KLIK SINI UNTUK LINK BLOG KAK MOON). Bagi masalah keputihan pun sama, seawal 3 minggu dah nampak kesan yang positif selepas gunakan Inteemor. Not bad kan? 3 minggu pastu terus nampak kesan. Memang membuatkan illy excited betul nak cuba.

Antara yang menarik perhatian, ada testimoni pasal sengugut. Ha.. ni pun masalah yang paling selalu illy dengar. alhamdulilah illy punya sengugut tak la teruk sangat. Pernah tengok kawan mengigil tahan sakit sengugut. Ada testimoni yang cakap sengugut tak terus dan kurang. Jadi bole la cuba mana tau berkesan untuk korang pulak kan?

Citer punya citer, berapa harga Inteemor ni? Macam tak percaya pun ada. RM49 sahaja per botol. Dalam tu ada 250ml, jadi memang berbaloi tersangat. Nanti dah nak gaji, asingkan siap2 RM49 beli and try Inteemor. Sebab penting jaga badan baru la cantik dan sihat sentiasa, Insya Allah.

2015-10-13 10.16.26

Today dah masuk 7 hari illy try Inteemor ni, illy try lagi nanti hujung bulan ni illy buat satu lagi post share pasal mengalaman illy k? tu jer la nak citer kali ni, harap bermafaat. For more info bole check out semua link kat bawah or contact dorang direct pun bole tanya ada no telefon sekali illy dah letak situ.

 

 

Website :

http://www.oceanlife2u.com/index.php

Facebook :

www.facebook.com/oceanlife2u

Instagram :

www.instagram.com/ephyra2u

Hotline Ephyra :

019.3999.238 / 03.4141.7889

 

 

* Pre-Caution : Ibu Mengandung DILARANG mengambil Inteemor
** Wanita bersalin selepas 5-7 hari BOLEH mengambil Inteemor

 

 

 

 

*This is sponsored post. Product courtesy by Inteemor. I spent personal time and put in personal effort on this blogpost. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me/paid for me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

1 comment:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)