Perbandingan Penapis Udara Terbaik

Oct 23, 2015

 

slide_1

clean-air

 

Assalamualaikum and olla everyone!

Sekarang kan tengah teruk haze, actually dah berbulan dan bertahun menda ni asyik jadi. If not mistaken lebih 10 tahun dah pun. Ada jer haze ni datang. Nak cerita banyak pun tak guna sebab kuasa takde kat tangan kita. Sebagai rakyat biasa yang takde power ni apa sangat lah yang kita bole buat kan? Kira bersyukur la kita tak sangat teruk compare dengan kawasan lain yg lagi merbahaya the API level.

Sending all my love and prayers to everyone who is affected. Sabar ok? Ingat Tuhan tu adil, dan dia dengar segala doa kita. Teruskan berdoa. apart form that, illy pun cam dah pening kepala sebab anak dah start batuk lepas tu husband illy pula haritu sampai berdarah hidung. Kan haze pastu dia batuk selesema sekali dengan illy pun sekali tak sihat, pastu maybe diahembus tu kuat sangat sampai berdarah hidung dia. Risau sangat illy. Yer la suami kuar darah kat hidung mesti la risau T.T

Apa lagi illy search la nak cari yang mana satu penapis udara yang terbaik. Illy bukan dari keluarga kaya jadi nak beli tu kena pikir betul tak nak silap beli nanti membazir pula kan? So, illy ada juga tanya kat fb minta pendapat kawan dan family members.

 

Alhamdulilah, semua nya baik sangat bagi share tips and suggestion base on personal experience. Benda yang baik elok kita kongsi bersama betul tak? after all itu lah tujuan asal illy buka blog ni. Nak tengok apa pendapat dan info di berikan?

 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

then illy pun try la consolidate the one I am interested with and here is the table

Perbandingan Penapis Udara Terbaik

Ikut hati nak yang paling mahal tu dari Amway tapi tak mampu lagi buat masa ni, nak beli. If only I can pluck money from tree! But takpe2 kita berbelanja ukur baju di badan kan? illy bukan tak nak beli yang lain tu.. actually berminat sangat harga nya cuma illy nak pakai letak kat living hall sebab that is the place kami selalu guna and kawasan living hall around 1200 sqfeet so berapa biji pula nak beli kan? Kena ada satu yang betul boleh cover area la betul tak?  So illy rasa buat masa ni

 

1) illy akan pergi beli pokok lidah buaya yang macam kawan2 illy suggest then try letak kat rumah.

2) nak try rent dari coway dulu, then kalau bagus baru opt for beli. 

 

What about korang? pakai air purifier apa? share skit nak tahu juga.. Okay tu jer la nak share today and I hope post ni ada la sedikit sebanyak bagi manfaat pada korang semua. Thank you sebab visit my blog. I really appreciate it.

 

 

 



*I am not paid to write this, I spent personal time and put in personal effort on this blogpost. As usual, I will test and review products or services regardless of whether they have been sent to me/paid for me or not with honesty. Unless stated so in the post or marked with an asterisk, all products featured on this blog have been bought with my own hard-earned pennies. I started this blog to give my two pennies worth of thought and have fun along the way and that is exactly how this blog shall remain.

6 comments:

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)