Nak shopping? PGMall ada Promo TERBAIK punya!

May 26, 2020



Assalamualaikum and Olla everyone! 

Pernah dengar pasal PG Mall tak? illy pun baru tahu. Rupanya PG Mall ni dah established dari 2017 lagi. Satu - satunya e-com platform kat malaysia ni yang di usahakan oleh anak tempatan. Mereka dah beroperasi dari 2017 lagi. 


Kalau check traffic dan ranking di Iprice, PG Mall ni top 3 tau. Boleh check report tu kat sini. Hebat juga tu, tengok kat atas tu banyak juga monthly visit kat website dia. Kalau korang nak berniaga nak list barang pun boleh cuba list kat PG Mall. 


Tapi tujuan illy tulis blog ni sebenarnya nak share pasal promo kat PG Mall sebenarnya. Sekarang ni kita mesti nak berjimat betul tak? Yer la buat apa nak bayar lebih. Boleh saving, alang- alang memang nak beli barang keperluan biarlah berbaloi. Ni good news untuk yang pakai Maybank. Sekarang ni ada prop tau. Dapat 20% cashback kalau pakai Maybank QRPay. Menarik tak? Extra discount lah kiranya. Just spend RM30 lepas tu boleh dapat cashback sampai 20% capped RM20. Boleh la tu, siapa nak bagi. Boleh pakai 2 kali dalam tempoh promo dari 4 May sampai 26 June 2020. Imagine spend RM100, dapat duit balik RM20. okay tu. Banyak juga benda tu. Durian runtuh. Dua kali dapat RM20 dah jadi RM40. Siapa nak bagi betul tak? PG Mall juga satu - satunya platform yang terima semua e-wallet tau. Jadi korang pakai e-wallet apa pun takda masalah nak shopping kat situ. 


Berita lagi best, kalau nak forever cash back sehingga 3.5%, yer forever bukan sekali bukan dua kali. Ada cara dia. Boleh pergi ke Consumerchant click link kat situ. Kalau korang bagi referral link kat kawan nanti dorang shopping pakai link tu dah oeh forever cashback. Menarik kan? 

Tunggu apa lagi? Nak ke PGMall website boleh click kat sini nak more info boleh visit facebook : PGMAllOfficial  kalau tak nka terlepas apa promo menarik boleh follow instagram PGMall.my  

Happy Shopping! 






#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #MaybankQRPayCashback #Maybank2u #Maybank #ShopOnline # Shopfromhome

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)