AWARD =)

Mar 24, 2010


Dear All,

Beribu terima kasih khas buat Amalina sb memberi award ini kat illy.. terharu and tq =) hugs!

Ini first time ily tene tag sebab ily pun baru je jinak2 buat blog ni to be exact 11/2/2010 aritu.. so baru sebulan lebih la...

Blog ini masih baby.. banyak nak kene blajar dari Sifu2


Dlm tag ni arahan die seperti di bawah :

1) Thank & link the person that gave u the award
2) Pass diz award onto 15 bloggers u've recently discovered n think are fantastic
3) Contact said blogs and let them know they've won the award
4) State 7 things about urself

This award goes to
~Aina ~ Raflesia ~ Hans ~CikHel ~ Dhiyauddin Ariffin ~Ladyana ~Joseph ~ Ria Izzati ~
~Iman ~ Perantau London~

7 info about myself

1) Illy love rainbow .. saya sangat suka rainbow..

2) Roses always made me happy, ape2 colour tak kesah janji rose ( yer la tau la memang typical)

3) Used to think and BELIEVE that prince charming really do exist.. (lagi satu perangai budak2 saya)

4) Tak pernah potong rambut pendek kurang dari bahu semenjak berumur 7 tahun...
(asyik rambut panjang je.. paling kurang pun trim je)

5) Suka kumpul kasut.. I have a deep passion for shoes.. selesa dan pelbagai warna

6) Masih suke tgk citer cartoon

7) Believe that SMART is the new SEXY

Kepada semua yg telah di TAG.. Congratulations! Yeay! Terima la Award =)
and sekali lagi TERiMA KASIH yg tak terhingga to cik Amalina =)

2 comments:

  1. hehe yey illy dah buat.. hehe.. sama2.. keep it up, kita sama2 blogger baru.. sma2 kita sokong antara satu sama lain k..^^

    ReplyDelete
  2. i like dat smart is the new sexy...hehe

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)