Rendezvous Steak House yang Yg Yummy!



nak post citer2 pasal makan la kali ni =) boleh share kot2 korang nak idea lepak mane pulak kan =)


aritu ily n johan n apiz n enma n farid (the usual closest peeps) pergi mamam kat Rendezvous Steak House, kedai ni kat dengan kampung pandan.. tepi jalan je yang ade higway nak gi bb kalau dari area ampang tuh..

sedap makan.. atmosphere menarik.. yang paling best menu die yang ade melted cheese pastu celup2 with daging goreng nyum! nyum! harga berpatutan dalam belas2 je pun... rase pun sedap sangat =)


next time you all bole la try and enjoy the pic =)






Comments

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Youtube Series

Popular Posts