ROOM TOUR - illy ariffin

Apr 2, 2019


Sebenarnya banyak juga la video illy upload kat youtube tapi ada yang tak share kat blog lagi. Kali ni illy share room tour. Jemput la tengok hahaa.. Bilik illy simple jer, sebab illy dan suami memang suka macam ni. Sedap kami pandang and tak serabut, paling penting senang nak maintain bersihkan. 


Tak lama lagi, kami plan nak make over bilik anak. Nanti pape illy share lagi k. 

Till next time! Alang ke youtube tu, please subscribe and like the video. Thank you tau!!








To get 10% off your booking via booking.com use my link. I will get a small amount of referral fee and you will get 10% off. It is one of the ways that will help my family to fund our trip and to earn so we could create more content for you. Click here to get 10% off discount :https://bit.ly/2TyVDk0  

If you like me or my family to review your esteemed organization, restaurant, food or even product, do email me at illy.ariffin@gmail.com and we could discuss further.

I N S T A G R A M : http://instagram.com/illyariffin
F A C E B O O K P A G E : https://www.facebook.com/illyariffinblog



2 comments:

  1. Simple dan senang nak kemas. Berharap bilik kami juga seperti ini. Huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la illy memang minat simple dan senang nak kemas. Boleh, tu illy doakan Sheayang akan ada bilik yang 100 kali ganda lagi bagus dari kami :) amin

      Delete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)