I WANT TO BE SLIM AGAIN

Oct 24, 2012

I want to be slim again................................................. I saw my pictures nowdays and I cant accept the fact that I gained weight.. OMG!! peha ku da macam balak ok?

Tapi bila makan mesti tak ingat dunia.. da la I have sweet tooth... now days bile snap picture.. mesti nak snap banyak kali difeerent angle sebab tak bole terima kenyataan da gain weight.. I want to be skinny again or atleast reduce my weight.. 

Perut telah membuncit bagaikan dipam2 ... nak kurus cepat tapi nak naturally.... I think I have to start 

  • swimming again
  • eat less
  • work out more

SO dengan ini ily declare that I will try my best to reduce my weight in 1 months time.. atleast 3kg... bole ke tak ni? huhuhuhuuhu I will try my best and I will commit to it!


Next month.. nak tengok jadi ke tak? :) huhuhuu

peace out and please doakan ily berjaya :)




lihat laa.......... perut ku itu.. da mcam pregnant ok? adoi,,,


ni gambar ily 5 years ago.......... nak jadi camni balik slim jer... please :)

2 comments:

  1. to be slim again, is my yearly wish, ahahahhahaa

    ReplyDelete
  2. Malaysia full with too much great foods, really hard to slim down as mulut nonstop makan.hahhaha

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)