Discount 50% di KKmart - ForestOne App

Oct 4, 2019


Assalamualaikum and Olla Everyone!

Nak cerita ni, siapa yang belum download app ForestOne.. better download sebab 4 Oct ada tawaran yang agak tak masuk akal 😂 haha...

Serious just untuk one day only. Dari pukul 5 petang sampai 8 malam sahaja. Kalau melepas memang rugi besar. Sebab kalau bayar pakai ForestOne app boleh enjoy 50% STOREWiDE!!





Macam mana nak guna? Senang jer, just ikit step kat bawah ni, okay?


1) Download the ForestOne app in google store.
2) Key in referral code (0p60c6)
3) TopUp the ewallet
4) Shop your heart out at #KKmart 
5) Enjoy the 50% off storewide no cap 




Melepas rugi memang untuk jumaat 4th October jer tau.. tapi kalau korang terlambat baca post no atau illy punya instagram takpe laa takda rezeki nak buat macam mana kan? Jangan nangis hahaha...

Rileks, nanti ada lagi promo menarik... harap2 laaa.. illy pun tak boleh nak janji bukan i punya company LOL, korang just download jer la siap2 nanti kalau ada promo menarik lagi ke kan, dah tak melepas..



illy memang bantai lah beli biskut la, beli diapers anak la, beli floor cleaner.. my god so makcik illy punya shopping list hahaha... 

Okay tu jer la nak share kali ni. Hopefully it helps. Nanti download lah k. Also illy nak wish have a great weekend everyone!!!

No comments:

Post a Comment

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)