Movie Premier - Filem Lari arahan Ahmad Ilham

May 17, 2013


First of all thank you kepada Ruby sebab bagi invite untuk join movie premier.. Actually ni first time ily pergi movie premier yg siap ade pelakon2 n pengarah semua hadir. So, sedikit blur2 n malu2 skit la.. 

Anway, mase ily ondaway tu, husband ily la yang paling terlebih excited. Dari dalam kete lagi die da dok pikir nak posing ape tangkap picture dgn Aaron aziz la kata kan.. Mase sampai tu sengih semacam die.. Lepas media session tu dapat la kitorang nak minta snap picture dgn Aaron Aziz, tapi kebetulan nak jadi cerita time tu la pulak battery hp ily kong,, husband ily punya battery pun kong :P Adoiyaiiiiiiiiiiiiiiiiii



Takpela, tadkde rezeki... nak buat camne kan.. redha je la.. Anyway.. cite ni ok la best juga.. bagi peminat cerita action tumbuk2 tembak2 ofcoz suke :)  Do you know that director Ahmad Idham peruntukan around RM 500,000 hingga RM 600,000 just untuk babak aksi sahaja. Wow.. thats a lot of money.. Mane tak nyer  gunakan sentuhan pengarah aksi bagi filem aksi Thailand yang terkenal, Ong Bak. Mesti korang pernah tgk kan?? 

From what I heard, bahagian tumbuk2 tu Aaron Aziz cakpa memang die pukul real2 takde camera trick.. Wah kesian ler sape yg kena tumbuk dalam movie tu :P hahaha

Selain Aaron Aziz dalam movie ni ada  Erin Malek, Hazama Azmi, Erry Putra dan Dira Abu Zahar (yang dulu pernah mengacara Melodi kejap tu). 

Harini, this filem akan di tayangkan di Marche Du Film, Festival De Cannes (Festival Filem Perancis) yang ke-66. Good job! 


Sypnosis : Citer pasal ex-army Khalif yg baru habis service, then bile die balik je dapat berita yg ayah die meninggal kena pukul and die punya only sister hilang. Pastu ade conflict2 .. so dlm citer ni citer la ape yg sebenarnya berlaku and macam mana Khaliff nak cari adik die balik... Nak tahu lebih kena tgk la kan :P


Thanks once again to Ruby :) kalau bukan die yg bagi pass, tak merasa la husband ily nak jumpe Aaron Aziz depan2 :)

4 comments:

  1. filme onlinefilme Online Hd, Vizioneaza filme online subtitrate gratis traduse in limba romana la calitate HD, filme hd online

    ReplyDelete
  2. yeahhh we love to see our Idol face to face hahahahaa

    ReplyDelete
  3. Mr Right sure very happy & appreciate to have this chance to meet his idol

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)