Make up Service Cantik dan Murah (dinner/nikah/sanding/tunang/photoshoot)

Nov 10, 2012

My charges tersangat la affordable dan murah tapi hasilnya Insya Allah berpuas hati :)  I love making people look pretty and feel happy :) Walaupun I do this on part time.. however this is my passion.. Ily percaya kalau buat kerja ikhlas pasti hasilnya "meletop"  hehe.....  Bile kite memang minat tak perlu nak charge mahal2  sebab yang penting kepuasan dalam diri kite dan customer kite :)


So my charges as per below

Make up :  RM 50 sahaja per person for certain region of Kuala Lumpur and Selangor area.

(kalau jauh2 tu ily cuba la juga... tapi sian ah kat ily if jauh sgt kan... mesti la ily ambik transport charges) 

Hair do  : Add on RM 30 per person

Affordable tak? So for any enquiries please send email kat illy.ariffin@gmail.com atau pun bole SMS ily kat 018 248 2011


Ni customer latest customer pictures before and after... nak tgk yang lain2 nanti ily upload lagi.. kat atas tu ade tab Make Up Service bole clik tgk picture2 lain :)

Before
After






Before
Simple Dinner Make up (After)

6 comments:

  1. murahnya,,nanti nak kawen leh guna service illy

    ReplyDelete
  2. affordable kan? :) bole.. no problem thank you Zuriey :)

    ReplyDelete
  3. salam...boleh emel saya? nak ty psl service ..nurazimah03@yahoo.com
    thx

    ReplyDelete
  4. salam... emel saya psl servis awk...sy tgh carik tuk mekap nikah..thx.

    zienur@gmail.com

    ReplyDelete

Thank you so much for taking the time to comment :)

I love reading it <3 Big hug!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Template Design by illy ariffin (© Copyright)